CAUTA:      
Categorii
de jucarii teleghidate
Drone & quadrocoptere
Masinute cu telecomanda
Elicoptere cu telecomanda
Tancuri cu telecomanda
Trenulete electrice
Barci, Salupe, Iahturi cu telecomanda
Machete metalice
Machete motociclete
Jucarii de plaja
Piese de schimb
Baterii si acumulatori
Puteti comanda si prin
TELEFON
0729.44.99.11


Program de lucru:
Luni - Vineri
intre orele 10:00 - 18:00
Ma intereseaza
Ceva misto pentru
Timpul meu liber
Un cadou pentru
Cel mai bun prieten
Un cadou pentru
Colegul de birou
Jucarii pentru
Ala mic
ABONARE NEWSLETTER avion cu telecomanda   cadouri pentru barbati   elicopter cu camera video   elicopter cu radiocomanda   elicopter cu telecomanda   elicopter pe 3 canale   elicopter teleghidat   elicoptere cu radiocomanda   elicoptere cu telecomanda   elicoptere radiocomandate   jucarii   jucarii cu telecomanda   macheta buldozer   macheta excavator   Machete metalice   Machete utilaje de constructii   masina cu telecomanda   masini cu telecomanda   masinuta cu telecomanda   masinuta teleghidata   masinute cu telecomanda   mini elicopter   radio comanda   tancuri cu telecomanda   telecomanda   trenulet electric 
Viziteaza magazinul BigBoysToys.ro pe ShopMania

Verificat Comanda-Online.ro
Termeni si conditii de utilizare

Cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos! Acesti "Termeni si conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Online Business Solutions S.R.L in privinta utilizarii site-ului www.bigboystoys.ro. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa nu utilizati site-ul www.bigboystoys.ro!

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.
 • Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)
 • Intregul continut al site-ului www.bigboystoys.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Online Business Solutions SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Online Business Solutions SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale
 • Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Online Business Solutions SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Online Business Solutions SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina „Politica de confidentialitate”.

Produsele la care apare mentiunea „Stoc: Momentan nu este disponibil” nu pot fi comandate.
 • Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. bigboystoys.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii de utilizare"
 • Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.bigboystoys.ro

Pretul si livrarea
 • Toate preturile afisate pe site sunt exprimate an RON si includ TVA (24%).
 • Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat, in urma completarii informatiilor de livrare.
 • Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
 • Livrarea produselor dureaza intre 2 si 6 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii telefonice sau prin e-mail, exclusiv in week-end si sarbatori legale, respectiv 2-6 zile de la data confirmarii platii, in cazul in care se alege metoda de plata cu cardul online, sau prin ordin de plata.
 • Pentru colete care depasesc dimensiunile de 60 x 50 x 30 cm calculul tarifului de transport va fi facut in functie de greutatea volumetrica si anume L x l x h (cm)/6000
 • Pentru detalii ale acestor calcule puteti vizita site-ul companiei prin intermediul careia produsele sunt livrate catre dumneavoastra: Fan Courier, www.fancourier.ro/tarife.php
 • Calculatia costului de transport, asa cum aceasta este afisata pe site, la momentul plasarii comenzii, este valabila pentru cele peste 1300 de localitati, deservite de Fan Courier fara a taxa kilometri exteriori parcursi. Pentru o lista completa a acestora, click aici.
  Pentru destinatiile care nu se incadreaza in criteriul de mai sus, calculatia costului de transport va fi realizata de personalul nostru, urmand a fi comunicata telefonic cumparatorului, moment in care acesta va avea si optiunea de a renunta la comanda.
  De asemenea, pentru expeditiile la destinatii pentru care Fan Courier taxeaza kilometri exteriori parcursi, nu este acceptata metoda de plata prin ramburs, contravaloarea comenzii si al transportului urmand a fi achitate in avans, prin ordin de plata.
 • Receptia cantitativa si calitativa a produselor de catre Beneficiar se face la livrarea bunurilor. Prin semnarea documentelor ce va vor fi inaintate de compania de curierat rapid, confirmati receptia cantitativa si calitativa a bunurilor achizitionate.

Returnarea produselor
 • Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea sa. Va rugam sa returnati produsul in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul in care produsul nu se returneaza in starea descrisa mai sus, consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. 
 • Daca produsul sufera deteriorari de natura celor descrise in paragraful anterior, pentru care consumatorul este responsabil, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.
 • Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 • Imaginile si filmele sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate pot diferi de imagini (culoare, accesorii, aspect etc.)
  Fotografiiile si filmele au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Responsabilitati privind produsele
 • Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta bigboystoys.ro urmand ca aceasta sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil.

Conditii de garantie
 • Garantia se solutioneaza de catre S.C. Online Business Solutions S.R.L. prin transmiterea produsului prin intermediul firmei de curierat Fan Courier la adresa: Str. Ghica Tei, Nr.46, Sector 2, Bucuresti. Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect daca acest lucru este posibil, sau in cazul in care repararea nu este posibila, prin inlocuirea acestuia cu unul nou, in cazul in care produsul se afla in stoc. In cazul in care nici una dintre variantele de mai sus nu este posibila, clientului i se va rambursa contravaloarea produsului, prin ordin de plata in cont bancar. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C. Online Business Solutions S.R.L. doar in cazul in care se constata faptul ca defectiunea sesizata de catre client este intr-adeavar o problema de garantie si nu un rezultat al unei utilizari neadecvate a produsului. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
 • Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru produsele la care in descrierea acestora nu este specificata o alta perioada de garantie, aceasta este de 2 ani, termen ce se scurge incepand cu data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, in ambalajul original si o copie a facturii fiscale. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, sau nu sunt transmise in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Pentru a putea fi contactati de catre reprezentantii nostri in urma solutionarii problemei de garantie si pentru a vi se putea returna produsul, va trebui sa includeti in colet un document care sa contina informatiile dumneavoastra de contact: nume, prenume, telefon, adresa etc.
 • Garantia se refera exclusiv la defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni aparute in urma utilizarii necorespunzatoare a produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor etc.

Garantia se solutioneaza la sediul S.C. Online Business Solutions S.R.L. din strada Calafat Nr. 29, Sector 2, Bucuresti de catre S.C. Online Business Solutions S.R.L., prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C. Online Business Solutions S.R.L., iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Fan Courier. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Termeni si conditii de utilizare      Politica de confidentialitate      PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.      Rezultate concurs    Home   |   Contact   |   Afiliati