CAUTA:      
Categorii
de jucarii teleghidate
Drone & quadrocoptere
Masinute cu telecomanda
Elicoptere cu telecomanda
Tancuri cu telecomanda
Trenulete electrice
Barci, Salupe, Iahturi cu telecomanda
Machete metalice
Machete motociclete
Jucarii de plaja
Piese de schimb
Baterii si acumulatori
Puteti comanda si prin
TELEFON
0729.44.99.11


Program de lucru:
Luni - Vineri
intre orele 10:00 - 18:00
Ma intereseaza
Ceva misto pentru
Timpul meu liber
Un cadou pentru
Cel mai bun prieten
Un cadou pentru
Colegul de birou
Jucarii pentru
Ala mic
ABONARE NEWSLETTER avion cu telecomanda   cadouri pentru barbati   elicopter cu camera video   elicopter cu radiocomanda   elicopter cu telecomanda   elicopter pe 3 canale   elicopter teleghidat   elicoptere cu radiocomanda   elicoptere cu telecomanda   elicoptere radiocomandate   jucarii   jucarii cu telecomanda   macheta buldozer   macheta excavator   Machete metalice   Machete utilaje de constructii   masina cu telecomanda   masini cu telecomanda   masinuta cu telecomanda   masinuta teleghidata   masinute cu telecomanda   mini elicopter   radio comanda   tancuri cu telecomanda   telecomanda   trenulet electric 
Viziteaza magazinul BigBoysToys.ro pe ShopMania

Verificat Comanda-Online.ro
Politica de confidentialitate

Echipa Big Boys Toys isi doreste sa va ofere dumneavoastra, clientilor/potentialilor clienti o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dumneavoastra personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dumneavoastra la cererea respectivelor date.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Online Business Solutions SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana. In acest sens, SC Online Business Solutions SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub nr. 14844.

Scopul
Scopul colectarii acestor informatii este de a strange datele necesare pentru a va putea oferi produsele solicitate.

Obligatia de a furniza datele
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele cu caracter personal, deoarece aceste informatii sunt necesare facturarii si livrarii produselor achizitionate de pe site-ul www.bigboystoys.ro. SC Online Business Solutions SRL colecteaza, integral sau doar partial, urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele dumneavoastra, adresa, detalii de contact incluzand numarul dumneavoastra de telefon, de fax, adresa de e-mail, sexul, date bancare necesare facturarii produselor achizitionate si livrarii comenzii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea SC Online Business Solutions SRL de a va oferi produsele solicitate.

Destinatia datelor
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC Online Business Solutions SRL - si pot fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului.
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele GECAD ePayment, iar SC Online Business Solutions SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastra
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa de e-mail office@obsol.ro (in format electronic) sau prin posta pe adresa societatii noastre: Str. Glinka, Nr. 15, Sc. A, Et. 2, Ap. 7, Sector 2, Bucuresti, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Termeni si conditii de utilizare      Politica de confidentialitate      PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.      Rezultate concurs    Home   |   Contact   |   Afiliati